Mūsų svečiai


Nauja mokomoji priemonė ,,Gimnazistai“ sulaukė netikėtai didelio palaikymo

Mums pavyko!

Mes pirmą kartą dalyvavome parodoje „Mokykla 2011”, ten pristatėme mūsų sumanytą naują interaktyvią audiovizualinę mokomąją priemonę ,,Gimnazistai“ (integruotą į 7-11 klasių mokymo programas, su rekomnedacinio pobūdžio metodinėmis nuorodomis) ir sulaukėme tokio didžiulio mokytojų, mokyklų vadovų, kitų įvairių švietimo įstaigų atstovų, vadovų, kitų garbių mūsų stendo lankytojų parodoje susidomėjimo bei pritarimo, apie kurį mes net nedrįsome svajoti!

Toks didelis ir nuoširdus palaikymas, visi išgirsti padėkų, įvertinimo žodžiai įkvepia, kas bebūtų toliau – nenuleisti rankų ir dar atkakliau siekti įgyvendinti visas nerealiausias mūsų ,,gimnazistiškas“ svajones!

Ir ne tik pritarimo sulaukėme – pirmųjų mūsų mokomosios priemonės prenumeratorių sąrašas jau ilgėja ne dienomis, o valandomis! Tai viltis, kad ,,Gimnazistai” ne tik išliks, bet ir įgis dar daugiau draugų, dar daugiau temų, apie kurias niekas kitas nekalba su jaunais žmonėmis, bus aptarta mūsų diskusijose, dar daugiau jaunų akių nušvis pasitikėjimo savimi, draugiškumo ir supratingumo ugnelėmis!

Sumanydami šią išskirtinę audiovizualinę mokomąją priemonę, joje išsaugojome visas vaidybinės diskusijų TV laidos ,,Gimnazistai“ savybės, kurios padeda bręsti jaunam žmogui bei skatinana suaugusius jį suprasti, girdėti, ugdyti. Tai ir temą pateikianti vaikų suvaidinta situacija bei jų pačių ir autoritetingo svečio nuoširdi, pažintinę vertę turinti diskusija studijoje, ir per ilgą laiką susiformavusios ,,gimnazistų“ bendravimo kultūros, pagarbos, geranoriškumo, savivertės ugdymo bei įvairiapusio pažinimo skatinimo vertybės bei tradicijos, ir netikėtos, neįprastos, tačiau labai svarbios temos.

Neabejojame, kad savo darbą mylinčio ir jį gerbiančio Mokytojo pamokose, ši priemonė gali tapti itin mėgiamu, įvairiai naudojamu instrumentu, kuris padeda patraukliau, efektyviau, o taip pat – tausojant Mokytojo laiką ir jėgas, plėsti mokinių akiratį, skatinti norą žinoti ir pažinti.

Atkreipiame dėmesį, kad palankiausios sąlygos bei metinės prenumeratos kaina numatyta tiems, kas sudarys prenumeratos sutartis iki 2011 m. gruodžio 2 d., pasirinks vienkartinį mokėjimą bei, gavę iš mūsų išankstinio mokėjimo sąskaitą, įmokės visą metinės prenumeratos sumą – 380 Lt, iki 2011 m. gruodžio 31 d.
Nesudariusiems prenumeratos sutarčių DVD laikmenų tiražų likučiai bus parduodami, tačiau vienos DVD laikmenos (su 4-mis audiovizualinėmis mokymo preimonėmis) kaina bus ne mažesnė nei 75 Lt. Siūlomą prenumeruoti rinkinį sudaro net 6 DVD laikmenos, dar 3 DVD laikmenas arba bent jau 1 (tiems, kas pasirinks pusmetines įmokas) mes padovanosime.

Tad jei manote, kad ši priemonė privalo būti naudojama ir Jūsų mokykloje – nedelsdami kreipkitės ir mes Jums pateiksime detalų jos aprašą, specifikaciją bei prenumeratos sutarties projektą.

... atgal

© 2009 Visos teisės saugomos VšĮ "Gimnazistai"
    

Laidos 2009 - 2011