Mūsų svečiai


KREIPIMASIS Į UŽSIENIO LIETUVIŲ BENDRUOMENES, ORGANIZACIJAS, BENDRAMINČIUS!

Mielieji!
Kreipiuosi kaip ne pelno siekianti organizacija VšĮ ,,Gimnazistai“.
Labai apibendrintai mūsų veiklų tikslas galėtų būti formuluojamas taip – auginti vaikus, kad kiek vėliau nebūtų beviltiškai liūdna ir gėda dėl netinkamai įvykdytų mūsų, suaugusiųjų, pareigų...
Nuo 2009 m. kuriame vaidybinę diskusijų TV laidą ne tik vaikams ir paaugliams ,,Gimnazistai“. Po truputį, labai sunkiai, bet atkakliai, bandome pasiūlyti mūsų vaikams deramą suaugusiųjų dėmesį ir rūpestį jais, kitokias, nei įprasta mūsų viešojoje informacinėje erdvėje vertybes, kurias drauge su jais atrandame per atvirą, nuoširdų pokalbį, per intriguojančią diskusiją, per dėmesingą jų pasaulio pažinimą.
Daugiau apie mus yra ir FB ir internete www.gimnazistai.lt , o 2010 m. laidų galite rasti www.bernardinai.lt įvedę į paiešką gimnazistai.

Siekdami, kad mūsų idėjos plistų, rastųsi daugiau galimybių realizuoti šią laidą ir kitas ją papildančias veiklas kokybiškai ir kūrybiškai geriau bei efektyviau, sumanėme pateikti mūsų kuriamus audiovizualinius kūrinius kaip prenumeruojamą mokymo priemonę.

Džiaugiamės, kad vis daugiau mokyklų taria mums „taip“, tad jau dabar galime pasakyti, kad 2012 metais 34 mūsų mokymo priemonės tikrai pasieks mokyklas DVD laikmenose, o jų pagridu tapsiančios 90 min. trukmės smagios, karštos ir vertingos augančiai kartai diskusijos bus tiesiogiai transliuojamos intenetu. Šiandien taip pat turim pagrįstų vilčių, kad specialiai ,,tėvams“ suredaguotas mūsų tiesioginių diskusijų variantas išvys ir vieno iš Lietuvoje transliuojamų TV kanalų eterį.

Į Jus kreipiamės manydami, kad esame reikalingi ir tiems vaikams, kurie auga, bręsta bei atranda save ne Lietuvoje. Siūlome Jums bendradarbiavimą, mūsų mokymo priemonės prenumeratą ir dalyvavimą tiesioginėse diskusijų trasliacijose. Jei įdomu, yra noro – galime sumanyti ir daugiau sąveikos būdų, pasiūlytas sąrašas tikrai nėra baigtinis!
Jūsų palaikymas, dalyvavimas, Jūsų parama per prenumertą mums tikrai labai labai svarbi ir reikšminga! Tikiuosi, kad mes Jums taip pat esame reikalingi...

Su dideliu tikėjimu, kad pasiūlymas bendrauti neliks be atgarsio,

nuoširdžiai Jūsų -
projekto autorė bei kūrėja
dr. Elena Martinonienė


Kiekvienas iš Jūsų gali tapti mūsų idėjų partneriu ir rėmėju!

VšĮ ,,Gimnazistai“ įkurta 2009 m. vasario 10 d. Per savo dviejų metų veiklos laikotarpį sėkmingai įgyvendinome 3 dalinai LR ir 1 bendrai ES ir LR lėšomis finansuotus projektus, šiuo metu pradedame įgyvendinti dar vieną dalinai valstybės finansuojamą projektą.

Trūkstamas šiems projektams įgyvendinti lėšas mums paaukojo mūsų idėjų bendraminčiai: Lietuvos žmonės, skirdami 2 % nuo gyventojų pajamų mokesčio ir finansinę paramą suteikę Klaipėdos Tarptautinis LCC Universitetas bei Vilniaus verslo kolegija. Visiems, kurie taip geranoriškai pasidalino su mumis tuo ką turi, esame labai dėkingi ir norime viešai pasakyti: gavome iš Jūsų ne tik labai labai reikalingas lėšas, bet kartu ir didžiulį įkvėpimą, padrąsinimą kurti, būti kartu su neramia ir maištaujančia augančia karta bei tikėjimą, kad žmogiškosios vertybės vis dar yra ne pavienių idealistų, tačiau daugumos mūsų poreikis ir gyvenimo kirterijai. Šios paramos negalima įvertinti jokiais piniginiais vienetais, nes ji - neįkainojama! Ačiū Jums visiems!

Įgyvendintų projektų laikotarpiu sukūrėme ir parodėme daugiau nei 50 TV laidų ,,Gimnazistai“, įgyvendinome pusšimtį kitokių socialinės prevencijos vaikams ir paaugliams skirtų veiklų: vasaros dienos stovyklas, renginius vaikų globos namuose, įvairius kūrybinius konkursus bei kt.

Džiaugiamės, kad tik pradėję veiklą ir būdami labai nedidelė, tačiau draugiška, atsakinga ir profesionali vos kelių žmonių komanda, tiek pasiekėme, tačiau turime daugybę sumanymų bei siekių ateičai, matome milžinišką mūsų visuomenės, ypač – augančios kartos, poreikį mūsų siūlomoms veikloms, kurios šiuo metu yra kone unikali alternatyva tam, kas dominuoja viešojoje informacinėje erdvėje.

TV laida ,,Gimnazistai“ rodoma BTV kanalu kartą per savaitę su vienu pakartojimu. Laidos anonsai su rėmėjo pristatymu rodomi mažiausiai 15 kartų per savaitę. Laidos trukmė, BTV sprendimu, nuo 2010 m. sausio mėn. padidinta iki 45 min.

Mūsų auditorija: 480 tūkstančių 7-17 metų amžiaus vaikų bei paauglių, jų tėvai, kiti suaugę šeimos nariai (250-300 tūkst.), pedagogai, socialiniai darbuotojai, psichologai (apie 30 tūkst.) bei visi, kam rūpi vaikų bei paauglių ugdymas, požiūriai, aktualijos.

Laidos pagrindinis rėmėjas pristatomas po valstybio finansuotojo (jei toks yra tuo konkrečiu laikotarpiu). Atskirame, iki 5 sekundžių trukmės, kadre parodomas tik rėmėjo logotipas bei paskelbiamas rėmėjo pavadinimas garsu laidos pradžioje ir pabaigoje, taip pat projekto laikotarpiu laidos rėmėjo logotipas, kita informacija, nuoroda talpinama laidos interneto puslapyje.

Dėl visų papildomų su projektu ir jo rėmimu susijusių klausimų maloniai prašome kreiptis nurodytu telefonu ar el-paštu. Esame atviri įvairiems partnerystės ir bendradarbiavimo pasiūlymams.

Be Jūsų geranoriškumo ir pagalbos mūsų vaikai gali užaugti be to, kas svarbiausia...


Nuoširdžiai dėkojame už skirtą laiką ir dėmesį!

© 2009 Visos teisės saugomos VšĮ "Gimnazistai"
    

Laidos 2009 - 2011